Cursussen

De inschrijving voor een cursus is vrijblijvend en op ieder moment mogelijk.

Cursus 1: ‘Vrij schilderen’
 
Hierbij gebruik ik het motto "alles kan en niets moet". Jij hoeft helemaal niet te kunnen schilderen om deze cursus te volgen. Het enige wat je hoeft te doen is te luisteren naar je gevoel en van alles uit te proberen zonder er teveel bij na te denken. De lessen zijn bovenal gericht op jouw eigen inbreng. Het is een ‘vrije’ les’ met individuele begeleiding. Je kiest zelf een onderwerp en bepaalt welke techniek en materialen je gebruikt. Buiten de bekende materialen, werken we ook met bijvoorbeeld textiel en zand of kan je gebruik maken van de Turkse Ebru-schilderkunst op water. Uiteraard krijg je uitleg over de verschillende mogelijkheden. Alles is mogelijk binnen deze lessen.

Wanneer: Woensdagavond en donderdagavond van 19u-21u

Per les: 20 euro

Strippenkaart: 12 lessen 220 euro

 

 Cursus 2: Teken- en schilderlessen volgens een lesplan
 
In deze cursus op maat maak je kennis met verschillende teken- en schildertechnieken en de bijbehorende materialen.
Er komt van alles aan bod zoals, houtskool, krijt, potlood, inkt, acrylverf. Er wordt gewerkt met een breed scala aan materialen en technieken qua vorm, lijn, vlak, dieptewerking, kleur, compositie, verhouding, perspectief. Verschillende onderwerpen komen aan bod; stilleven, portret, interieur, landschap, figuratief, abstract en fantasie. Door veel te doen en te kijken naar het werk van bekende kunstenaars en het gemaakte werk met elkaar te bespreken krijg je een steeds beter inzicht in de verschillende onderwerpen en ontdek je je eigen stijl en jouw manier van werken.

Wanneer: Woensdagochtend van 10u-12u

Per les: 20 euro

Strippenkaart: 12 lessen 220 euro

 

Cursus 3: ‘Portretschilderen’

 
Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Iedereen wordt individueel en op zijn eigen niveau begeleid.
Gevorderden mogen meteen aan hun eigen werk beginnen. Voor gevorderden gaat het steeds meer om een eigen stijl te leren ontwikkelen en om met nieuwe materialen en technieken te werken.  
Voor beginners komen al doende alle aspecten van het portrettekenen aan bod, zoals het opzetten van een portret, het kijken naar richtingen en verhoudingen en het aanbrengen van licht en schaduw. Je leert alles over de vorm, de compositie en de achtergrond van een portret. Daarbij kan je werken met bijvoorbeeld houtskool, olieverf of acryl. We gebruiken daarbij de kwast, de paletmes of de spons en we werken vooral aan de hand van foto’s.

Wanneer: Dinsdagochtend van 10u-12u
Per les 20 euro

Strippenkaart:12 lessen 220 euro

 

Meld je aan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel / app naar 06-30325369

 

 

Impressie Vrij Schilderen:

Impressie Tekenen & Schilder Les:

Impressie Portret Schilderen:

 

 

Heb je interesse of wil je meer weten bel mij dan, of stuur me een Whats-appje, een email of contact mij via mijn website.
 
     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

     06 - 30325369

Locatie: Oude Telgterweg 112 
3851 EE Ermelo